Σάββατο 7 Μαΐου 2011

τελευταίος μήνας αναμονής....

Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα γίνω σαν όλες τις άλλες που κορόιδευα, ότι δεν θα μιλάω μόνο για την εγκυμοσύνη, ότι δε θα... θα... θα....
Χειρότερη κι από υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ σε μπαλκόνι είχα γίνει... Και φυσικά ό,τι υποσχέθηκα , κυρίως στον εαυτό μου, απλά δεν είναι δυνατόν να συμβεί...!!! Ποια έγκυος δεν σκέφτεται συνέχεια το εμβρυάκι της..?? Ποια μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν άλλαξε η ζωή της..??? Και τώρα που έχω φτάσει σχεδόν στο τέλος, και περιμένω το μικρό μου θαυματάκι, είμαι αποφασισμένη για ένα και μόνο πράγμα... Ότι το πλασματάκι αυτό θα πάρει τόσο αγάπη, όση είναι δυνατόν να αντέξει άνθρωπος..!!

Τον τελευταίο καιρό είμαι σε μίνι καραντίνα.. Ο μικρός μας έδειξε σημάδια ότι βιάζεται να βγει, κι ο γιατρός συνέστησε ξεκούραση και ξάπλα.. Από τι ρε φίλε να ξεκουραστώ..??? Από τον πολύ ύπνο..???Γιατί κάτι άλλο που να είναι κουραστικό δεν κάνω. Μου τα απαγόρεψαν όλα..! Ναι, ναι ΟΛΑ..! Για τον 8ο μήνα :-( Πριν 2 μέρες ο γιατρός του ΙΚΑ μου είπε ότι δεν πρέπει να χαιδεύω την κοιλιά μου..!! Στον 8ο λέει είναι επικίνδυνο να δραστροποιηθεί η μήτρα, και να προκληθεί πρόωρος τοκετός. Αυτό ήταν πλήγμα για μένα, αλλά και για τον free.. Πιστεύω βαθύτατα ότι ο μικρός νοιώθει , αισθάνεται, αντιλαμβάνεται τα πάντα. Δεν είναι τυχαίο ότι έπεσε σε μελαγχολία τις 2 μέρες που δεν τον ακούμπησε ο πατέρας του. Οπότε κι εγώ σήμερα δεν άντεξα.. Χάιδεψε την κοιλιά μου ΤΩΡΑ. Δεν πρόκειται να γεννήσω!! Άει στο καλό πια..

Γενικά πάντως εκνευρίζομαι να με ακουμπάνε, να έρχονται πολύ κοντά μου, δεν θέλω να κάθονται δίπλα μου στον καναπέ, και εννοείται να χαιδεύουν την κοιλιά μου. Τώρα τελευταία συμβαίνει συχνά. Περπατάω στο δρόμο και άγνωστοι άνθρωποι μου ακουμπάνε την κοιλιά, και μου εύχονται. Νοιώθω λίγο σαν τον Βούδα, που αν του τρίψεις την κοιλιά είναι καλοτυχία... Μόνο τον free θέλω να με ακουμπάει, ειδικά όταν αντιλαμβάνομαι τις αντιδράσεις του Κακαλέα. Πάρτυ κάνει εκεί μέσα, ευτυχώς ακόμα δεν φωνάζει τους φίλους του.!!

Ευτυχώς που υπάρχει και το διαδίκτυο, γιατί διαφορετικά το παιδί μου θα ερχόταν στο κόσμο και δε θα είχε τίποτα.. Είχα αφήσει τα πάντα για να τα κάνω αφού σταματούσα από τη δουλειά. Και τώρα που δεν επιτρέπεται να πάρω τα όρη και τα βουνά, φροντίζω τη προίκα του μωρού μέσω νετ. Σχεδόν έχω τελειώσει. Το αγαπημένο μου είναι αυτό που δείχνει η εικόνα παρακάτω....

 

4 σχόλια:

Μάγισσα Κίρκη είπε...

"Χειρότερη κι από υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ σε μπαλκόνι είχα γίνει"

ΧΑΧΑΧΑ!Και που να δείς τί θα γίνεις όταν γεννήσεις.Τί χρώμα έχει το σκατό του πότε κοιμάται πότε ξυπνάει πόσες φορές εισπνέει-εκπνέει όλα θα τα αναλύεις ελπίζω όχι με το γνωστό "Εμένα ο δικός μου..." που λένε οι περισσότερες χωρίς να ακούνε τί τους λέει ο άλλος!Ναι ξέρω δεν κάνεις τίποτα κι όμως στον 8ο ακόμη και το να μην κάνεις είναι κουραστικό.Δεν ξέρω ποιός γελοίος σου είπε να μην χαιδεύεις την κοιλιά σου αλλά σου είπε πίπες.Αλίμονο αν απ' αυτό συσπάται η μήτρα, που να του έλεγες δηλαδή ότι σου βάζουν και δάχτυλο χαχα!Ναι ο μήνας αυτός μοιάζει ατελείωτος αλλά θα περάσει και θα σε αποζημιώσει.Προς το παρόν φάε ότι τραβάει η ψυχή σου και απόλαυσέ το.Με το καλό να έρθει και όλα θα πάνε υπέροχα να είσαι σίγουρη!

prozak είπε...

σε ευχαριστώ πολύ μάγισσα :-))

σε κάνα μηνα θα τον έχω αγκαλιά, και είμαι σίγουρη ότι τίποτα δε θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο..!!!

Tanila είπε...

προς τι ο πανικός δεν καταλαβαίνω. και η νονά του οκταμηνίτικη γεννήθηκε και βιαστική και μια χαρά είναι.

χρόνια πολλά μαρή.

prozak είπε...

το ότι η νονά του είναι μια χαρά, το λες για να με καθυσηχάσεις...?!?!?!?!

:-)

αγαπημενα....


VideoPlaylist