Κυριακή, 3 Απριλίου 2011

αφίσες και σκέψεις...

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορώ με ταξί... Αυτό σημαίνει ότι έχω πολύ χρόνο να κοιτάω έξω από το παράθυρο, και να χαζεύω τις αφίσες στο δρόμο.. Ειδικά οι αφίσες για τα νυχτερινά κέντρα έχουν πολύ γέλιο.. Και οι περισσότερες είναι τόσο πειραγμένες που σχεδόν δεν αναγνωρίζεις τον καλλιτέχνη...

Κάποιος ιδιοφυής είχε την τρομερή ιδέα να ζωγραφίσει σώματα καρτούν και να κολλήσει πάνω τους τα κεφάλια των αοιδών... Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα, αν τα κεφάλια δεν ήταν ήδη τεράστια.. Μιλάμε για καλλιτέχνη με ήδη μεγάλο κεφάλι, έντονο προγναθισμό, και παρόλαυτα η αφίσα του είναι σχεδόν σε κάθε κολώνα επί της Πειραιώς...

Θυμάμαι πριν καιρό που είχα αναφερθεί σε έναν λειτουργό της νυχτερινής πολιτιστικής Αθήνας, ο οποίος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί δηλώνει πόσο καταπληκτικός πατέρας-σύντροφος-σύζυγος είναι, και οι φωτογραφίες με την οικογένειά του κοσμούν σχεδόν κάθε βδομάδα τα περιοδικά... Αυτός λοιπόν δεν αφήνει ούτε θυλυκή γάτα να περάσει από δίπλα του χωρίς να τη γαμήσει... Όλα τα κοριτσόπουλα που στοιβάζονται έξω από το καμαρίνι του, φεύγουν ή με τη γεύση από το σπέρμα του στο στόμα τους, ή με το κινητό του, ή με το msn του..

Σκεφτόμουν λοιπόν για μια περίπτωση που ο τυπάς λειτουργεί λίγο διαφορετικά. Δεν αναφέρει ποτέ ότι είναι παντρεμένος κι έχει παιδί. Το παίζει ελεύθερος κι ωραίος και πάντα βρίσκει χρόνο μόλις κλείσει το μαγαζί να πεταχτεί για ένα γρήγορο. Και δεν εννοώ σάντουιτς...!!! Κι επειδή ο κόσμος είναι μικρός, τα έμαθα όλα αυτά από πρώτο χέρι, και σχεδόν δεν το πίστευα, αλλά τελικά είναι αλήθεια.. Και φυσικά η γυναίκα του κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, αφού είναι σίγουρη ότι ο αντρούλης της αποκλείεται να ξενοπηδάει αφού με το ζόρι το κάνει μαζί της... Σόρρυ κούκλα, αλλά ο άντρας σου δεν κοιμάται μαζί σου γιατί έχει κοιμηθεί με την μισή Αθήνα.

Βέβαια έχω γνωρίσει ,προσωπικά ,τραγουδιάρη, που δεν αφήνει πανηγύρι για πανυγήρι, και είναι ο ορισμός του σαβουρογαμόσαυρου... Όμως αυτός ισχυρίζεται ότι η γυναίκα του ξέρει και δεν τη νοιάζει, αρκεί να γυρίζει σπίτι του κάθε βράδυ, και να της φέρνει λεφτά. Ποιος ξέρει, ίσως και να λέει αλήθεια..!!

υγ. φώτος δεν θα βάλω καθόλου, αφού δεν θέλω να αποκαλύψω σε ποιους αοιδούς αναφέρομαι,  αλλά ούτε και να βάλω άσχετες φώτος παραπλανόντας το αναγνωστικό κοινό...!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

αγαπημενα....


VideoPlaylist