Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Τζούλια , τσόντα και λοιπά...

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες... Μας φορμάρουν κανονικά, ασάλιωτα και στεγνά, όπως δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία της Ελλάδας. Κόβουν επιδόματα και μειώνουν δώρα στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, και γλυκοκοιτάζουν τον ιδιωτικό. Γερμανοί και λοιποί αλλοδαποί μας το παίζουν νταβατζήδες. Και η αντίδραση των γενναίων Ελλήνων ποια είναι...???

Η τσόντα της Τζούλιας...!!! 

 


Ώρες ώρες απλά αναρωτιέμαι αν τελικά αξίζουμε αυτά που μας κάνουν... Γιατί το "κερατάς και δαρμένος" δεν απέχει και πολύ από την καθημερινότητά μας... Και δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ είμαι αλλεργική και στο κέρατο και στο ξύλο...!!! 

Αν και δεν έχω πια τις ελπίδες που είχα στα 15 μου, ακόμα έχω Πίστη στο Ελληνικό Έθνος πως θα τα καταφέρουμε και θα αντιδράσουμε...!! Το κίνητρο το έχουμε. Το μόνο που μένει είναι να σηκωθούμε από τον καναπέ μας...

5 σχόλια:

mahler76 είπε...

αφού είμαστε η χώρα του αυνανισμού τι περίμενες?

prozak είπε...

περιμένω τουλάχιστον να φοβηθούν κάποιοι την τύφλωση ή τις τρίχες στην παλάμη ή δεν ξέρω κι εγώ τη άλλο και να κόψουν την πεοπαλλινδρόμηση...

amalthia είπε...

Και εγώ είμαι έξαλλη!

η Τζούλια σηκώθηκε από τον καναπέ της και πήγε στο κρεβάτι! τώρα είναι η σειρά μας! ναι πρόζακ ! καλά τα λές!Ας σηκωθούμε όλοι απο τον καναπέ! είναι άβολος για την μέση!

make love not war!

Tanila είπε...

Πάνω που έκατσα εγώ στον καναπέ!
Μέχρι τώρα ξάπλωνα, αλλά δυσκολευόμαι να σχολιάζω εδώ ξαπλωτή.
;-)



(πρέπει να είσαι περήφανη αυτό είναι το πρώτο μου σχόλιο σε κείμενο από χτες)

Τζούλια Αλεξανδράτου – νέα τσόντα Πορνό DVD είπε...

Odos paidia kala na pathoume giati mono me tis tsodes asxoloude oloi pleon...

αγαπημενα....


VideoPlaylist