Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Είμαι έντονα πολιτικοποιημένο ων εδώ και πάαααρα πολλά χρόνια, αλλά συνειδητά απέφευγα πάντα την κομματικοποίηση. Η ιδέα των προβάτων που τα οδηγεί ο τσοπάνης στο μαντρί, και που νοιώθουν ασφαλή από το λύκο επειδή τα φυλάει ο σκύλος, είναι ανατριχιαστική για μένα.

Αν εξαιρέσεις κάποιες δημοτικές εκλογές, στις οποίες κατέβηκε ο συνδυσμός τον οποίο μπορούσα να ψηφίσω, όλες τις άλλες φορές έριξα άκυρο, ως πράξη αντίδρασης σε όσα συμβαίνουν στην πολιτική σκηνή της χώρας μας.

Χτες όμως το λουκουμάκι μου με ενημέρωσε για μια εκπληκτική εξέλεση, που αν όντως ισχύσει, θα είναι η τέλεια λύση για το τι θα ψηφίσουμε στις εκλογές του Οκτωβρίου. Ο Ψινάκης μπορεί να κατέβει υποψήφιος με το ΛΑ.Ο.Σ..!!!!!! Απίστευτο...??? Η απόλυτη κατάντια του πολιτικού συστήματος. Κι εννοείται ότι αν κατέβει Α Αθηνών θα τον ψηφίσω. Γιατί αυτή θα είναι η γελοιοποίηση της Βουλής. Μεγαλύτερη κι από το να έμπαινε ο Βεργής.



Όταν έχεις στον συνδυασμό σου έναν άνθρωπο σαν τον Ψινάκη, και υποστηρίζεις ότι μπορεί να προσφέρει, τότε αμή τι άλλο έχεις χιούμορ...!! Το μόνο που έχει καταφέρει είναι να πάρει έναν ατάλαντο και να τον κάνει σταρ, και επιπλέον να απευθύνεται σε άντρες σε θηλυκό πρόσωπο και κανείς να μην αντιδρά. Φαντάζεστε να λέει στον Παπανδρέου ή στον Καραμανλή από τα έδρανα της Βουλής " Είσαι Θεά, ο λόγος σου ήταν τέλειος" κι όλοι να χειροκροτάνε....????

Δεν μιλάμε απλά για ισοπέδωση, μιλάει για βόμβα 100000 μεγατόνων. Θέλω εσάρπες και λιπ γκλος στα έδρανα, θέλω δεξιώσεις με μοντέλα στο προεδρικό μέγαρο, θέλω να καταλάβουν οι εκπρόσωποι του λαού (χαχαχαχαχχαα) ότι δεν είναι καλύτεροι από τους γραφικούς κοσμικούς που βγαίνουν στα κανάλια...

23 σχόλια:

Λακων είπε...

Επέστρεψα. Φαντάζομαι καλά πέρασες!!
Από ότι βλέπω το ίδιο θέμα έχουμε.
ΨΙΝΑΚΗ!!

prozak είπε...

τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται..!! :-)

διάβασε τα προηγούμενα θέματα να δεις πώς περάσαμε στη Μάνη..!!

Λακων είπε...

Χάλια πέρασες βλέπω! Πάντως είσαι αντικειμενική!!

spartakos είπε...

Διαφωνω καθετα με το σκεπτικο σου πολυαγαπημενη μου Prozak.
Η κινηση Ψινακη απο ενα κομμα ειναι πολυ πιο ουσιαστικη και ρεαλιστικη.
Καθε "Ψινακης" θα βρισκει προσφορο εδαφος σε μια κοινωνια γυναικοκρατουμενη.
Αληθεια ποιος ευθυνεται που η νοοτροπια Ψινακη ειναι καθημερινα στα σπιτια μας???
Ποιος ευθυνεται για το γεγονος οτι το 60 % των ανδρων ειναι πια αδελφες?
Η απαντηση ειναι μια: ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

KonstantinosVL είπε...

"θέλω να καταλάβουν οι εκπρόσωποι του λαού (χαχαχαχαχχαα) ότι δεν είναι καλύτεροι από τους γραφικούς κοσμικούς που βγαίνουν στα κανάλια..."

δεν νομιζω οτι πρεπει να το καταλαβουν αυτοι, μαλλον αυτοι που τους ψηφιζουν πρεπει να το καταλαβουν

Tanila είπε...

1. Ρε μπισκότο, ισοπέδωση δεν είναι ένα κόμμα που πλασάρεται ως εθνικοσοσιαλιστικό να καλοσωρίζει στους κόλπους του έναν ομοφυλόφιλο;
2. Μη λες μαλακίες, αγαπάω ψινάκη
3.Ρε Πάνο, η Α. ξερνάει όταν σε βλέπει

spartakos είπε...

Περι ξερασματος παραπεμπω στο σχολιο μου στην αγαπητη Tanila...

Tanila είπε...

1. "Αγαπητη" να σε πει το 1ο σου παιδί
2.Πάνο σε λένε;

Κωνσταντίνος Φελεκίδης είπε...

ΛΑΟΣ και Ψινακης πονεμένη ιστορία…

Καλά τα λέμε όλοι. Μπράβο μας. Το περίεργο είναι ότι ένα κόμμα του 4% και καλά ακροδεξιό όπως το ονομάζει το υπόλοιπο 96% το έχουμε πάρει τόσο σοβαρά και μας ενοχλεί η κίνηση του. Και γιατί δεν το ψηφίζαμε έστω στις προηγούμενες εκλογές??
Άρα αερολογούμε και λοιδορούμε ένα μικρό κόμμα και για μια ακόμη φορά πάμε σαν τα πρόβατα στον τσοπάνη μας !!! ξυπνάτε ρεεεεεεεε!!!!!

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ εσύ ρε φίλε… θα έπρεπε να σε εκτελέσουν στα 3 μέτρα για χρήση και κατάχρηση του ονόματος. Πουθενά δεν συνδέεται με τον Θρακιώτη ΣΠΑΡΤΑΚΟ η ιντερνετικη σου οντότητα, αλλά και γεωγραφικά είσαι από την άλλη άκρη !!! πως τόσο εύκολα χρησιμοποιείς ένα τόσο μεγάλο όνομα??? Τι έχεις προσφέρει σε αυτή την κοινωνία για να φέρεις ένα τέτοιο όνομα???
Πάντως…το να τα βάζεις και να λογομαχείς με γυναίκες σε αυτή την -γυναικοκρατούμενη- κοινωνία δεν είναι επαναστατικό*

Υ.Γ. προς τον φύλακα άγγελο…
Φύλαξε καλύτερα τα αυγά σου και μείνε μακριά από άλλες φωλιές γιατί δεν θα βρεις την δικιά σου ολόκληρη….

spartakos είπε...

Aκου να δεις φιλαρακο... Αυτα που εχω προσφερει στην κοινωνια εγω και αυτο που ειμαι εσυ δεν το εχεις δει ουτε στα ονειρα σου. Οσο για τι ονομα χρησιμοποιω και γιατι, αφορα μονο εμενα και οσους με ξερουν. Για την γεωγραφικη μου καταγωγη επισης το σιγουρο ειναι οτι καταγομαι απ τους αδουλωτους και επαναστατες και στους δικους μου προγονους οφειλεις την ελευθερια σου. Διαφορετικα Τουρκος ή Βουλγαρος θα ησουν ακομα (αν δεν εισαι και τωρα). Το επιπεδο μου και η μορφωση μου δεν μου επιτρεπουν να τα βαζω με γυναικες οπως λες. Απλα απαντησα. Σιγουρα παντως απεχω απ την δικη σου νοοτροπια και ποτε δεν θα εγραφα ¨τα 2 εργαλεια μου" για μια γυναικα και μια μηχανη της πλακας.
Αφησα στο τελος τις απειλες σου με τις οποιες δεν θα ασχοληθω απλα για να σου δωσω χρονο να ρωτησεις για μενα και να ζητησεις μονος σου συγνωμη. Σε συμβουλευω παντως τετοιο υφος και λογο να εχεις εκει που σε παιρνει.
Επισης σου λεω οτι δεν εχεις λογο να ανησυχεις για κατι... μη χανεις την ψυχραιμια σου λοιπον.
Tanila σου ζητω συγνωμη αν καταλαβα κατι λαθος... και ναι Παναγιωτη με λενε.

Κωνσταντίνος Φελεκίδης είπε...

Αφού το έκανες προσωπικό φίλε {Σπάρτακε} -καπηλευτή του ονόματος και της ιστορίας – να σου απαντήσω και εγώ με την σειρά μου…

1. Δεν έγραψα για τους προγόνους σου... γιατί τους αναφέρεις δεν μπορώ να καταλάβω... ίσως κάποια συμπλέγματα κατωτερότητας να σε οδήγησαν εκεί. Κοινώς κόμπλεξ !!!

2. Το επίπεδο σου. Χμ.... όταν κάποιος έχει την εντύπωση πως κάποιοι Έλληνες, σε κάποιο μέρος της Ελλάδος, οφείλουν την ελευθερία τους σε κάποιους άλλους Έλληνες, τότε τι να πω.. δεν έχεις ιδέα τι θα πει αιματοβαμμένα χώματα ποτισμένα με ΑΙΜΑ και ΤΙΜΗ δεν έχεις ιδέα τι θα πει ΠΟΝΤΟΣ, ΣΜΥΡΝΗ, ΘΡΑΚΗ. Είσαι ανιστόρητος και αμόρφωτος. Λυπάμαι τα παιδιά που περνάνε από τα χέρια σου, αν αυτά που γράφεις εδώ μέσα τους τα διδάσκεις.

3. Αν αυτά που γράφεις εδώ μέσα τα διάβαζαν από Θεσσαλονίκη και επάνω σε πληροφορώ ότι σίγουρα θα είχες μεγάλο πρόβλημα. Σε συμβουλεύω λοιπόν να κρατήσεις τις απατηλές ιστορικές σου γνώσεις μόνο για εσένα και την παρέα σου γιατί θα έχεις μεγάλο πρόβλημα αν τις γράψεις και αλλού.


4. Για να τελειώσω και την κοκορομαχία γιατί κουράζει και φυσικά δεν έχω σκοπό να συνεχίσω να μιλώ με έναν μικρονοο κομπλεξικό και ούτε να χαλάσω ένα blog για την αφεντιά σου, θα σου συστήσω κάτι τελευταίο.- μείνε μακριά από ανθρώπους που αγαπώ και σταμάτα να τους ενοχλείς με τον ένα η άλλο τρόπο. Μείνε μακριά και σταμάτα να ενοχλείς την γυναίκα που αγαπώ και μοιράζομαι την ζωή μου. Επίσης κόψε τις παιδιάστικες κλήσεις με απόκρυψη....

Υ.Γ 1 η ταπεινότητα μου δεν μου επιτρέπει να ζητήσω συγγνώμη από ένα τόσο μεγάλο όνομα, μπες με το δικό σου και τότε τα λέμε…
Υ.Γ 2 σου θυμίζω ότι εγώ δεν το είχα κάνει προσωπικό, έγραψα μόνο για την χρήση του ονόματος και ως υστερόγραφο έγραψα για τον φύλακα Άγγελο. Εσύ το έκανες προσωπικό.

prozak είπε...

Spartake, παναγιώτη, ανώνυμε, φύλακα άγγελε, ή όπως αλλιώς θες, κάποια στιγμή στη ζωή σου θα πρέπει να μάθεις να καταλαβαίνεις πότε δεν είσαι ευπρόσδεκτος κάπου. Κι εδώ, όπως κι οπουδήποτε αλλού στη ζωή μας , δεν έχεις καμία θέση.

Γι΄ αυτό λοιπόν τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία…



Κι αν έχεις οτιδήποτε άλλο να πεις, να το πεις κατ΄ ιδίαν, όχι μέσω νετ. Πόσο μεγάλη αλλαγή θα ήταν να μιλήσεις αυτή τη φορά στο τηλέφωνο κι όχι να το κλείνεις, όπως συνηθίζεις άλλωστε… Το μπλογκ αυτό δημιουργήθηκε για να χαλαρώνουμε, όχι για να βρεις δίοδο να εισβάλλεις απρόσκλητος στη ζωή μας.

Συνειδητοποίησε λοιπόν ότι είσαι ανεπιθύμητος, ότι αυτά που λες δεν αφορούν κανέναν, και να μην ασχοληθείς ξανά μαζί μας, όπως δεν έχουμε ασχοληθεί εμείς ποτέ μαζί σου…

prozak είπε...

και για να επανέλθουμε στο θέμα μας...

KVL έχω την εντύπωση ότι ο λαός αρχίζει έστω και αργά να καταλαβαίνει με τι καραγκιόζηδες έχει να κάνει... Αυτοί δεν το έχουν καταλάβει ακόμα ότι τους έχουμε επιτέλους πάρει χαμπάρι...

Λουκουμάκι, το ΛΑΟΣ δεν έχει καμία σχέση με εθνικοσοσιαλισμό. Και είναι η δεύτερη φορά που ο Καρατζαφέρης βάζει γκέυ στο ψηφοδέλτιό του...

KonstantinosVL είπε...

χεχεχεχε ειναι απο τις λιγες φορες σε αντιστοιχη συζητηση που μπορω να πω: θα δουμε εαν οντως ειναι ετσι σε 20 μερες περιπου :)

και προφανως το πιο (?) αισιοδοξο σεναριο για μενα ειναι να χασουν ενα σωρο ψηφους οι δυο μεγαλοι - βεβαια εχει ηδη αρχισει η τρομοκρατια πως κατι τετοιο θα οδηγησει σε ασταθεια κτλ κτλ, και για αλλη μια φορα σε αυτη τη χωρα θα υπαρχουν διλληματα φοβου η μιζεριας

εγω ειμαι πιο αισιοδοξος για τις επομενες εκλογες να σου πω την αληθεια, οταν δεν θα περιμενουν οι πασοκτσηδες την ωρα της εκδικησης και δεν θα χουν το κομπλεξ του ηττημενου

mahler76 είπε...

καλός και ο εξευτελισμός της Βουλής άλλα ποιος θα μας κυβερνήσει?

prozak είπε...

γιατί τώρα ποιος μας κυβερνάει...???

KonstantinosVL είπε...

etsi

mahler76 είπε...

ναι οκ απο μια μεριά έχεις δίκιο, όμως νομίζω είναι αρκετός ο εξευτελισμός τους στα παράθυρα των ειδήσεων δεν χρειάζονται περισσότερο.

prozak είπε...

πρώτον στα παράθυρα εξευτελίζονται οι 20-30 που προβάλλονται, τους υπόλοιπους γραφικούς τους ξέρουν μόνο κατά τόπους...

δεύτερον στα παράθυρα εξευτελίζονται αρκετά χρόνια, αλλά δεν βλέπω αυτό να επηρεάζει άμεσα το μέσο έλληνα... Οπότε μάλλον χρειάζεται ένα πιο δυνατό σοκ..!!

Ανώνυμος είπε...

Πολιτικοποιημένη δεν ξέρω αν είσαι, ανορθόγραφη όμως είσαι σίγουρα...
Γράφεται ον και όχι ων.
Αν μη τι άλλο, όχι αμή.

mahler76 είπε...

Τρελαίνομαι για καλιαρτιλίκια. Spartakos είσαι πολύ ΘΕΑ.

theorema είπε...

Μα γιατί απορείτε με τη σύμπραξη ΛΑΟΣ-Ψινάκη? Ουδέποτε πρέσβευσαν κάτι ουσιαστικά διαφορετικό μεταξύ τους. Ο φασισμός της δημόσιας εικόνας συνάδει θαυμάσια προς το φασισμό των ιδεών.

Γεια σου prozac :-)

George Tsitiridis είπε...

τον φαντάζεσαι να λέει στον Καραμανλή
Εισαι θεά αγάπη μου...

αγαπημενα....


VideoPlaylist