Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

τελείωσε κι αυτό...

Δεν εννοώ την εγκυμοσύνη.. Ακόμα έγκυος είμαι..!!! Ο γιατρός είπε ότι πρέπει να περπατάω, έλα μου όμως που σκυλοβαριέμαι...!! Οπότε βρήκα τη λύση... Απογραφή...!! Έγινα κι εγώ μία απογραφέας.. Έτρεχα με την κοιλιά στο στόμα, κουβαλούσα μαζί μου και τη κουμπάρα ή τη μάνα μου, μη γεννήσω σε κάνα ξένο σπίτι, και όλα καλά..

Η αλήθεια είναι ότι η κοιλιά μου άνοιξε περισσότερες πόρτες από ότι το καρτελάκι μου... Πολλοί άνοιγαν λίγο την πόρτα, με κοιτούσαν, κι έλεγαν μπες μέσα κοπέλα μου που τρέχεις σε αυτή την κατάσταση..!! Όλες οι γριές επέμεναν να πάρω σοκολατάκι, οι νεότεροι προσέφεραν νερό ή χυμό, γενικά δεν είχα σοβαρά προβλήματα, με κάποιες εξαιρέσεις προφανώς...

Σε μία περίπτωση με ρώτησαν αν είμαι αλήθεια έγκυος, ή αν είναι κόλπο.. Σκέφτηκα να απαντήσω ότι εκεί κρύβω τα ασημικά από το πρπηγούμενο σπίτι, αλλά συγκρατήθηκα... Μία άλλη κοπέλα μου είπε ότι δεν είχε πρόβλημα να γεννήσω σπίτι της, αφού ακόμα δεν είχε κάνει γενική, και δεν είχε μαζέψει τα χαλιά..!! Δυστυχώς δεν της έκανα τη χάρη, και έφυγα με το μωρό μέσα μου... Κρίμα.. Τώρα που το σκέφτομαι θα είχε πλάκα πάντως..!!

Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι η Κυψέλη είναι γεμάτη με χωρισμένες γυναίκες, οι άντρες δεν ξέρω που πήγαν... Δεν βρήκα ούτε έναν ευπαρουσίαστο, τσάμπα έσερνα μαζί μου τη κουμπάρα, μπας και γνωρίσει κανέναν... Επίσης δεν βρήκα πολλούς αλλοδαπούς, σε όλες τις πολυκατοικίες  υπήρχαν πολλά άδεια διαμερίσματα που τα είχαν αφήσει οι ένοικοι το τελευταίο διάστημα...

Το αποκορύφωμα ήταν μια περίπτωση που χτύπησα κουδούνι, δεν άνοιξε κανείς, έριξα σημείωμα, και ενώ ήμουν έτοιμη να φύγω, ανοίγει η πόρτα, ένα χέρι αρπάζει το σημείωμα και ξανακλείνει την πόρτα...!!! Όσο και να χτυπούσα δε μου άνοιγε με τίποτα... Τελικά μετά από 3-4 μέρες και 1-2 σημειώματα ακόμα, με πήρε τηλέφωνο ο Μάνθος, να μου πει να πάω στις 10 το βράδυ... Τι κρίμα που δεν μπορούσα..!!! Βέβαια ο Μάνθος είναι gay, οπότε μάλλον θα χάρηκε που έστειλα τον αδελφό μου να κάνει την απογραφή...

Σε καμμία περίπτωση δεν θα το ξανάκανα... Τα χρήματα είναι πολύ λίγα, η δουλειά πολύ περισσότερη από όσο θα περίμενε κανείς, και οι Έλληνες έτοιμοι να αρπαχτούν με το παραμικρό... Μέχρι και για το φυλλάδιο για τη δωρεά οργάνων στράβωναν... Άσε πια που όλοι είχαν ακούσει από την τηλεόραση ότι οι ερωτήσεις είναι προσωπικές και παραβιάζουν τα προσωπικά δεδομένα... Σιγά ρε...!!! Ποιο είναι το προσωπικό δεδομένο..?!?!?! Η ημερομηνία γέννησης..?!?!?! Ή το εμβαδόν της κουζίνας σας...?? Κλείστε την τηλεόρασή σας μπας και ξυπνήσετε..!!! ΠΡΟΒΑΤΑ..!!!!

7 σχόλια:

Tanila είπε...

το προσωπικό δεδομένο είναι που διανυκτέρευσα τη νύχτα της 9ης Μαΐου

prozak είπε...

δλδ πιστεύεις ότι αν έλεγες ότι ήσουν στο γηροκομείο θα ήταν μεγάλη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων σου ε..???

Tanila είπε...

φυσικά

prozak είπε...

τι φυσικά μωρή ξεμωραμένη..?!?!?!

Μάγισσα Κίρκη είπε...

ΧΑΧΑΧΑ εσύ εισαι πιο τρελλή κι από μένα!Θα βγεί το παιδί στο χειρουργείο και θα ρωτάει τον μαιευτήρα σου για το εμβαδόν της κουζίνας του χαχα!Άντε γέννα να τελειώνουμε, 25.000 Αγανακτισμένοι περιμένουν τον 25.001ο, αυτοί ξέρουν!

prozak είπε...

μάγισσα, εγώ θέλω να γεννήσω, ποιος σου είπε ότι δε θέλω... ο μικρός δεν θέλει ακόμα..!!! μάλλον έχει βολευτεί εκεί μέσα..!!!

όσο για τους αγανακτισμένους, άστο...
εγώ ανήκω στους άλλους..!! ;-)
στους αγανακτησμένους από κούνια..!!!

Irene είπε...

Κοριτσι κερδισες στον διαγωνισμο μου! Με το καλο και με εναν πονο να φερεις στον κοσμο το μωρακι σου και να σαι παντα τυχερη!

Στειλει μου μαιλ στο cheirine@yahoo.com για να μου δωσεις την διευθηνση σου για το δωρακι σου.

Λογω της κατασταση σου δεν θα κανω αλλη κληρωση. θα περιμενω να μου απαντησεις. Φιλια!

αγαπημενα....


VideoPlaylist