Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Απόσταγμα ....



Από το Σάββατο είμαστε και επίσημα πια παντρεμένοι, ευλογημένοι από την εκκλησία, αποδεκτοί απο την κοινωνία κτλ κτλ κτλ... Και ουσιαστικά έχουμε βαρεθεί να μας ρωτάνε πώς μας φαίνεται ο έγγαμος Βίος... Για μας δεν έχει αλλάξει τίποτα. Και κάνω καθημερινά σπονδές για να μην αλλάξει ούτε στο μέλλον...!!! Όσο ερωτευμένη ήμουν, τόσο παραμένω... Κι όσο έλαμπαν τα μάτια του free όταν με κοιτούσε, τόσο λάμπουν και τώρα..!!!!
 Προσπαθήσαμε πολύ ο γάμος μας να είναι διαποτισμένος από τα δικά μας στοιχεία. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχεις και πολλά περιθώρια να ξεφύγεις, αλλά ό,τι μπορέσαμε το κάναμε... Και για μας το πιο σημαντικό ήταν να υπάρχει ως βάση η αλήθεια... Να μην κάνουμε τίποτα προσποιητό και ψευτικο... Και τουλάχιστον αυτό το καταφέραμε..!! (Ελπίζω)

Τίποτα δεν άλλαξε... Μόνο το δακτυλίδι δεν είναι πια μονόπετρο, αλλά βέρα... Κι ακόμα κι αυτή είναι προσεκτικά διαλεγμένη ώστε να μην παραπέμπει άμεσα σε βέρα, αλλά σε κομψό, διακριτικό δακτυλίδι..!! Άλλωστε είναι κάτι που θα το φοράμε κάθε μέρα της ζωής μας μέχρι να πεθάνουμε, έπρεπε να είναι τουλάχιστον διαχρονικές..!! :-)

Και για όσους με ρωτάνε αν τους συμβουλεύω να το κάνουν η απάντησή μου είναι ΟΧΙ..!! Μην το κάνετε εκτός αν είστε ΑΠΟΛΥΤΑ και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ερωτεύμενοι με τον άνθρωπο που είναι δίπλα σας.. Ο γάμος είναι πολύ δυνατός και ιερός για να τον σπιλώσετε με κάτι λιγότερο...!!!

Να ζήσουμε, να μας χαιρόμαστε...!!!!

6 σχόλια:

mahler76 είπε...

να ζήσετε και από δω (σας ευχήθηκα και στις κουμπάρας χαχαχ)

prozak είπε...

ναι ε..?!?! πάω να δω..!

AVRA είπε...

πόσο ομορφο ολο αυτο που έγραψες...!!!

Να ζήσετε , να είστε αγαπημένοι και πάντα ερωτευμένοι!!!

Pink_Fish είπε...

να ζήσετε, όπως εσείς θέλετε!

amalthia είπε...

να ζήσετε να ζήσετε! και στα δικά μας οι λέφτερες(μη ξεχνιόμαστε)!

προσωπικά θα κρατήσω την συμβουλή σου και θα την επεκτείνω γενικότερα στην οικογένεια λέγοντας πως καλό είναι να την κάνουμε όταν είμαστε έτοιμοι από πολλές απόψεις και να την σεβαστούμε όπως και να την προστατευουμε στα καλά αλλά κυρίως στα δύσκολα. δεν θέλω να σε στεναχωρήσω απλά παρατηρώ με λύπη πόσο εύκολα διαλύονται οι οικογένειες γύρω μας σήμερα.

σου εύχομαι λοιπόν,και πάλι, να ζήσετε αγαπημένοι,ενωμένοι,ευτυχισμένοι και συνειδητοποιημένοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Να ζησετε παντα με την αγαπη οδηγο και αν καποια στιγμη ερθουν μερικα δυσκολα συνεφακια πανω απο το κεφαλακι σας...το μονο ευκολο που εχετε να κανετε ειναι να σκεφτειτε τις ομορφες στιγμες που χαριζει ο ενας στον αλλο και η λιακαδα θα ερθει να νικησει καθε κακο!!!!

αγαπημενα....


VideoPlaylist