Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

γαμοκάρτα...

Οι μέρες πλησιάζουν... Για την ακρίβεια 88 έμειναν... Κι εγώ δεν αγχώνομαι, αλλά αγχώνω όλους τους άλλους... Έχω ταλέντο σε αυτό ;-)


Όλα έχουν δρομολογηθεί...!!!! Νυφικό δεν θα έχουμε... Ούτε κουτί κουμπάρου, ούτε δίσκο κουμπάρου, πλάκα πλάκα μάλλον η κουμπάρα μας έπιασε κορόιδο... Επίσης δεν θα με παραδώσει στο γαμπρό ο πατέρας μου, και γενικά το όλο concept τείνει σε γλέντι για τις γιορτές και τα γενέθλια που παίζουν εκείνες τις μέρες παρά σε γάμο...

Αυτό πάντως που έκανα από τη πρώτη στιγμή ήταν να δημιουργήσω τη "γαμοκάρτα" , μια καρτούλα χρεωστική με σύνδεση σε λογαριασμό που χώνω μόνο λεφτά για το γάμο. Έτσι μπορούμε να κοντρολάρουμε τα έξοδα, αφού πλάκα πλάκα τα μικροέξοδα είναι σχεδόν όσα τα χοντροέξοδα...

Το καλύτερο μου είναι όταν ψωνίσω κάτι άσχετο με το γάμο και χρησιμοποιήσω τη "γαμοκάρτα", γυρίζω σπίτι και λέω στον free : "μου χρωστάς 100€" και δεν λέει ποτέ όχι :-) 

Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι ότι όλες οι λεπτομέρειες έχουν περάσει από τα χέρια μας... Τα προσκλητήρια τα φτιάξαμε εμείς, τις μπουμπουνιέρες το ίδιο, το φόρεμα που θα φορέσω είναι δική μας εμπνεύσης, το όλο θέμα έχει θέμα (δεν πάμε στα κουτουρού..!!! χαχχαχαχα)


Κι εννοείται ότι κάθε λίγο και λιγάκι με πιάνει η μούρλα μου ότι πηγαίνουμε ενάντια σις αρχές μας, ότι ο γάμος δεν είναι απόδειξη αγάπης, κτλ κτλ κτλ... Ευτυχώς ο free είναι αφάνταστα, απεριόριστα, υπέρμετρα υπομονετικός και απλά μου υπενθυμίζει τους λόγους που το κάνουμε όλο αυτό... Κι εννοείται ότι ήταν τόσο μοναδικός ο τρόπος που μου ζήτησε να παντρευτούμε , που δεν υπήρχε περίπτωση να πω όχι...!!! Γιατί ποιος άλλος άντρας θα με κατανοούσε τόσο πολύ που θα μου έλεγε:
"Αν πέσεις με τη μηχανή και σπάσεις το κεφάλι σου, η μάνα σου δε θα υπογράψει ποτέ να σε βγάλουν από την πρίζα"...!!!!!!!!!

Αυτό που έχει μείνει είναι να βρω φουστάνι για τη μάνα μου και την κουμπάρα, καθώς και πουκάμισο για τον αδελφό μου.. Κι επίσης να βρω μια κομμώτρια που να μπορεί να κάνει αυτό που θέλω, αφού το χτένισμα το ξέρω-κομμώτρια δεν βρίσκω...!!!!

88 μέρες ακόμα και θα λέγομαι κυρία free, και θα λέγεται κύριος prozak... Πόσο περίεργο φαντάζει αυτό...????????

12 σχόλια:

mahler76 είπε...

η γιούφτισα η Tanila σε έβαλε σε αυτό το τριπάκι είμαι σίγουρος για να μην πληρώσει πολλά η καρμίρο. Όσο για φόρεμα πάρε μια κουρελού, κάνε της μια τρύπα και πέρνα την από το κεφάλι της και μια χαρά θα είναι η κουμπάρα χαχαχαχαχαχα

prozak είπε...

συγνώμη δηλαδίς... στο δικό μου γάμο κουρελού...?!?!?!?!?!?!!?

mahler76 είπε...

εδώ στο δικό σου γάμο Tanila η κουρελού σε πείραξε?

prozak είπε...

βασικα, στο δικό μου γάμο το πρόσωπο πίσω από την tanila, και ναι δεν με πειράζει κθλ...!!

mahler76 είπε...

kala πλάκα κάνω με την Tanila μη μου παρεξηγείσαι έτσι τα λέμε αυτά μεταξύ μας. .

amalthia είπε...

αμ κυρία μου που πας γνωρίζοντας το χτένισμα??

και δεν θα αφήσεις δηλαδή την κομμώτρια να δημιουργήσει και να σου φτιάξει τον κότσο μπανάνα με τα δυο τουφάκια τα στρουφογυριστά δεξιά και αριστερά του προσώπου σου??

σε λίγο θα μου πεις πως δεν θα αφήσεις την μανικουρίστ να σου βάλει στρασάκια στο νύχι γιατί εσύ είχες σκεφτεί κάτι απλό!!!

prozak είπε...

@mahler76 δεν παρεξηγούμε τόσο εύκοαλ βρε..!!! ;-)

@amalthia γνωριζόμαστε από κάπου...??? αυτό ακριβώς έχει συμβεί..!!!! χαχαχαχαχα

kassandrismoi είπε...

Προτείνω νυφικό κόκκινο όπως κάνουν και οι κινέζες. Απλό και καθημερινό ότι πρέπει για γάμο σε δημαρχείο.

prozak είπε...

ποιος θα παντρευτεί σε δημαρχείο...??? ¨-)

kassandrismoi είπε...

Ε τότε να προτιμήσεις τα παραδοσιακά και απλά και μην τις αφήσεις να σου γεμίσουν τα νύχια στρασάκια.

prozak είπε...

xm, παραδοσιακό δε το λες, αλλά σίγουρα δε θα έχω στρασάκια ;-))))

kassandrismoi είπε...

Με γειά την φωτο!

αγαπημενα....


VideoPlaylist