Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

δεν παλεύεται η κατάσταση...

'Ολα τα κορίτσια ονειρεύονται κάποια στιγμή να παντρευτούν, να βάλουν το γνωστό λευκό νυφικό, και πέπλο στο κεφάλι και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, και να πάνε στην εκκλησία μέσα σε ένα ανθοστόλιστο αυτοκίνητο. Τώρα, το τι θα τις περιμένει εκεί, είναι λίγο συγκεχημένο. Άντρας προφανώς, αλλά όλα τα άλλα είναι απλά λεπτομέρειες...!!!


Υπάρχουν όμως κάποιες (ελάχιστες) εξαιρέσεις, που γυναίκες ξέρουν ακριβώς τι άντρα θέλουν δίπλα τους, και δεν τους ενδιαφέρουν οι τυπικότητες του πράγματος... Εκεί είναι τα δύσκολα , αφού ο άντρας ο πρόστυχος, ο άντρας ο σωστός, είναι πιο σπάνιο είδος κ από τη γαλάζια φάλαινα..

Έλα μου όμως που καμμιά φορά γίνονται και θαύματα. Κι εκεί που έχει οριοθετήσει τη ζωή σου και την έχεις δρομολογήσει χωρίς την παρουσία αντρός στο πλευρό σου, και πάνω που έχεις βρει 2-3 εξίσου γραφικές περιπτώσεις με τη δική σου να κάνεις παρέα και εξυμνείς την ανεξαρτησία σου, τσουπ ξεπροβάλει από το πουθενά αυτός που ορκιζόσουν ότι δεν υπάρχει..

Και κάπου εκεί αρχίζεις να χαίρεσαι. Μπλε λες εσύ, μπλε λέει κι εκείνος όχι για να συμφωνήσει μαζί σου, αλλά γιατί 30 χρόνια πίστευε μπλε. Γαμώ τα... λες εσύ, υπουργεία μου λέει εκείνος, όχι για να συμπληρώσει αλλά αυτό έλεγε 30 χρόνια .Κι όταν του αναλύεις το σκεπτικό σου κουνάει το κεφάλι του συγκαταβατικά, όχι γιατί βαριέται, αλλά γιατί όλα αυτά τριγυρίζουν στο κεφάλι του από τότε που γεννήθηκε.


Μέχρι που φτάνει η αποφράδα εκείνη μέρα που γυρίζει και σου λέει με σοβαρό ύφος ότι πρέπει να την κάνετε την αβαρεία. Όχι για σας αλλά για την καημένη τη μάνα σας,  την ξαδέλφη σας, και το σόι σας όλο. Γαμώ το σόι μου μέσα. Ωραία λες, με μια κρυφή ελπίδα, πάμε σε ένα δημαρχείο με 2 μάρτυρες, να τελειώνουμε. Αλλά που τέτοια τύχη. Τη θεία την Ερμιόνη που έχεις να τη δεις από τη βάπτισή σου δεν την σκέφτεσαι..?? Πώς θα αντέξει αυτή χωρίς να σε δει νυφούλα...??????????? Γαμώ τη θεία Ερμιόνη μέσα..!!!!


Οπότε λες το τελικό ναι, και το μόνο παζάρι που κερδίζεις είναι ότι αν χτυπήσεις με τη μηχανή δε θα σε αφήσει φυτό, αλλά θα υπογράψει να σε βγάλουν από τη μπρίζα... Κι αφού πεις το τελικό ναι, τότε καταλαβαίνεις ότι την πάτησες. Γιατί ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός δεν ασχολείται με το γάμο του, ούτε κι εσύ όμως. Και τότε τι κάνεις...?????????


Εγώ τη λύση τη βρήκα. Το λουκουμάκι μου...! Όχι ότι  ξέρει από γάμους, αλλά αυτό ακριβώς είναι το καλό.. Τρέχει μαζί μου όπου δεν έρχεται ο free , ή μαζί με τον free, δεν λέει όχι σε τίποτα, οπότε στο τέλος θα παντρευτώ τον άντρα των ονείρων μου σε μια τελετή που δεν πολυθυμίζει γάμο :-))

Το μόνο που δεν έχω βρει ακόμα είναι κομμώτρια που να σκέφτεται με τον ίδιο τρόπο με μένα. Αλλά πού θα μου πάει, θα τη βρω κι αυτή ;-)









16 σχόλια:

mahler76 είπε...

να καλέσεις την Tanila να της πετάξεις να πιάσει την ανθοδέσμη μπάς και την παντρέψουμε του χρόνου την παλιόγρια χαχαχαχαχαχα

prozak είπε...

στον συγκεκριμένο γάμο η τανίλα καλεί, δεν καλείται...!!!
:-))

υγ. λες να αρχίσει να πουλάει προσκλήσεις...????

mahler76 είπε...

πες με οτι είναι κουμπάρα να πεθάνω!!

prozak είπε...

ε, άμα είναι να πεθάνεις δε λέω τίποτα :-)

mahler76 είπε...

και καλά πως θα βάλει τα στέφανα στην θέση τους? θα φτάνει?

Άλλα κατάλαβα τα δόλια κίνητρα σου. Για να μην λουστείς τα ο κουμπάρος την κουμπάρα είπες να σε στεφανώσει η σταφιδιασμένη πατσόγρια οπότε να είσαι ασφαλής χαχαχαχαχαχαχα

mahler76 είπε...

Αααααα αν θέλετε παρθένα με φουστανάκι να μοιράσει τα σταυρουδάκια και το ρύζι είμαι μέσα αρκεί να μην χρειαστεί να ξυρίσω τις τρίχες στα πόδια.

prozak είπε...

τα σταυρουδάκια τα μοιράζουν στις βαφτίσεις...

mahler76 είπε...

αυτές τις μαλακίες λέω για να μην είμαι Χριστιανός χαχαχαχα

prozak είπε...

θα περιμένω να δω τι θα ζητήσει η τανίλα για να σου δώσει πρόσκληση...

δεν μπορώ να φανταστώ καν, χιχιχιχιχι

Tanila είπε...

Ποιός κουμπάρος;
Η κουμπάρα την κουμπάρα 3 φορές την εβδομάδα!

Για πες τώρα ποιά τραγουδούσε το "τα κοριτσια ξενυχτάνε μ'ένα μυστικό";
(άψογο για μουσική επένδυση του κειμένου, από την πρώτη του φράση)

prozak είπε...

αλέξια...

τόσο χαμηλά έχω πέσει...??

mahler76 είπε...

@prozak
έχεις κάνει την παλιόγρια κουμπάρα δεν έχει πιο κάτω, τα κατάφερες έπιασες πάτο :(

prozak είπε...

χμ, το ότι θα βαφτίσει το παιδί μου δε θεωρείται πιο κάτω...???

mahler76 είπε...

OYYYAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

όχι μαρή θα το φτύσει το παιδί και θα γίνει σα τα μούτρα της. αχ Παναγιά μου βοήθα.

Κι ναι θεωρείται πιο πάτος...

amalthia είπε...

H ώρα η καλή και να κάμετε καλό πάρτυ μετά το γάμο να χετε να το λέτε στα μπλόγκ σας...πέρασα απο εδώ τυχαία(!) σήμερα που είδα το καλό σου σχόλιο στα βιονικά αυτιά! Αυτό είναι τύχη!


Άντε πείτε μου τώρα και στα δικά μου!

prozak είπε...

και στα δικά σου λουπόν :-))

αγαπημενα....


VideoPlaylist