Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

η λύση 3 χρόνια μετά..!!!

Βασικά είναι μαλακία να γράφεις για τους πρώην σου, αλλά εγώ θα γράψω αποστασιοποιημένη, περιγράφοντας μια καρικατούρα, κι όχι σχολιάζοντας τον άνθρωπο ως άνθρωπο... Επιπλέον να υπενθυμίσω σε όσους με ξέρουν ότι δεν είμαι καλός άνθρωπος, και να ενημερώσω όσους δεν με ξέρουν ότι καλή κουβέντα από το στόμα μου δεν βγαίνει ποτέ...!!!!!

Έχω γράψει κι έχω σβήσει 3-4 φορές το κείμενό μου, γιατί όταν το ξαναδιάβαζα δε μου άρεσε. Με βλέπω στο τέλος να αφήνω μόνο την εισαγωγή. 

Ας σας δείξω όμως τι μου θύμησε τον συγκεκριμένο άνθρωπο.






 Αυτό είναι το νέο προιόν της telemarketing , ειδικοί πάτοι που τους βάζεις μέσα στα παπούτσια σου, δεν φαίνονται, και σε ψηλώνουν εώς 5 πόντους... και για περισσότερες λεπτομέρειες εδώ :η επανάσταση των κοντών



Αν είχαν βγει πριν 3 χρόνια μπορεί και να μην είχα χωρίσει από την τότε σχέση μου. Και για όποιον μπερδεύτηκε, όχι δε με χώρισε επειδή ήμουν κοντή και δεν έβαζα πάτους, τον χώρισα όταν συνειδητοποίησα πόσο κόμπλεξ κουβαλούσε πάνω του. Ακόμα θυμάμαι τη φάση και θυμώνω..!! Ήμασταν σε ένα πάρτυ που έκανε μια φίλη μας, χορεύαμε μπλουζ, χαμηλωμένα φώτα κτλ κτλ κτλ , με κοιτάει στα μάτια και μου λέει....: "  αχ αγάπη μου, να ήσουν λίγο πιο κοντή..!!!"


Κόκαλο εγώ όπως καταλαβαίνετε...!!! Τι λες ρε μεγάλε..?? Αν σε ενοχλεί που σου ρίχνω μερικούς πόντους να ευχόσουν να ήσουν εσύ πιο ψηλός. Κομπλεξικέ...!!  Η πιθανότητα να αλλάξεις εσύ σε κάτι δεν παίζει ε..?? Εγώ είμαι η προβληματική που είμαι πάνω από το μέσο όρο, κι όχι εσύ που είσαι ο μέσος όρος..!!Μετά από 3 μέρες τον χώρισα. Άσε που είχα ραντεβού με τα κορίτσια για το καθιερωμένο μνημόσυνο και βιαζόμουν να μην τις στήσω.


Από όλη αυτή την ιστορία για ένα πράγμα μόνο μετανοιώνω και νοιώθω ακόμα τύψεις. Για την κοπέλα που ουσιαστικά έπρεπε να μοιραστεί στα δύο ακόμα και τις μέρες που ήταν στο νοσοκομείο με πνευμονία που κονόμησε εκείνο το βράδυ...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καταλαβαμε... εισαι ψηλο κοριτσι οκ!!!!!!!!! Μηπως ομως η κομπλεξικη εισαι εσυ??????

prozak είπε...

όχι δεν είμαι εγώ η κομπλεξική :-))

mahler76 είπε...

ενώ εγώ που έχω κα΄βλες με τους κοντούς θα τον είχα απογειώσει.

prozak είπε...

τελικά ήταν λάθος στο ταίρι λοιπόν, κι όχι στο ύψος...!!!

χαχαχαχαχα

με εσένα έπρεπε να είχε κάνει σχέη κι όχι με μένα..!!

mahler76 είπε...

καλε εγώ το παντρευόμουν. Αν δε μέχρι τώρα έχει χάσει και τα μαλλιά του κι έχει βάλει γυαλιά τότε δώσε μου το τηλέφωνό του αμέσως.

prozak είπε...

η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα πώς είναι σήμερα και δεν έχω και το τηλ του...

λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω...!!

Tanila είπε...

H επανάσταση των κοντών;
Λάθος αγάπη μου, χεστήκαμε.



Μάλερ τώρα κατάλαβα γιατί με μποθείς τόσο κολασμένα....

prozak είπε...

tanila, μην μπερδεύεσαι... το προϊόν απευθύνεται σε άντρες...!!!

mahler76 είπε...

γιατί η Tanila είναι γυναίκα?

prozak είπε...

η tanila είναι το λουκουμάκι μου..!!

κι αυτή είναι ειδική κατηγορία..!!!

αγαπημενα....


VideoPlaylist