Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

2010 ... 2 χρόνια πριν την συντέλεια του κόσμου...!!!

Μπήκαμε και στο 2010. Μαρέσει να το λέω 20-10, δεν ξέρω γιατί, μάλλον γιατί δηλώνει συμμετρία. Αγχώνομαι λίγο όταν σκέφτομαι αυτά που πρόκειται να συμβούν τους επόμενους 12 μήνες, αλλά δεν τρελαίνομαι κι όλας. Όλα θα γίνουν, και θα γίνουν όπως πρέπει. Άλλωστε όσα αλλάζουν, αλλάζουν από επιλογή μου, και το χαίρομαι. Γουστάρω τρελά που επιτέλους μπορώ να επιλέξω ποιες σχέσεις θα αναβαθμίσω , χωρίς να περιορίζομαι από συγγένειες.  Γιατί τους φίλους τους διαλέγεις, ενώ τους συγγενείς τους ανέχεσαι. Ε, λοιπόν ήρθε η ώρα που η φιλία γίνεται συγγένεια από επιλογή.

Επιπλέον στη ζωή μας μπήκε ο Βαγγέλης, και μου έχει πάρει το μυαλό. Κάθομαι με τις ώρες και τον χαζεύω, κι όταν τον βλέπω να κόβει βόλτες απλά κρατάω την αναπνοή μου μην τον τρομάξω. Κατεβάσαμε κι ό,τι έχει γραφτεί στο διαδίκτυο και καθόμαστε με τις ώρες και ενημερωνόμαστε, ούτε εξετάσεις να δίναμε..!! Σιγά σιγά έρχεται κι ώρα που θα μπορούμε να έρθουμε πιο κοντά μου και όσο να ΄ναι ένα άγχος το έχω και με αυτό. Κι αν δεν με γουστάρει...??? Αν μου γυρίσει τη πλάτη και μου κουνήσει την ουρά ειρωνικά...?? Αχ, τι τα ήθελα εγώ τα σκιουράκια..?? Ο free ήδη ονειρεύεται αγέλη, μας βλέπω με 500 σκιουράκια να τρέχουν πάνω κάτω σε όλο το σπίτι..!!! 


Α, να μην ξεχάσω να τονίσω ότι είμαι πολύ εκνευρισμένη. Τις τελευταίες μέρες έβλεπα σε όλα τα μεσημεριανά ένα τραγουδιστή. Θα μου πεις σιγά τα λάχανα. Το θέμα είναι ότι τον παρουσίαζαν σαν άριστο οικογενειάρχη που πάνω από όλα βάζει την γυναίκα του και τα παιδιά του. Και δώστου τα πλάνα με την οικογένειά του, και δώστου δηλώσεις του που να τονόζει πόσο δύσκολο του είναι να φεύγει μακριά από το σπίτι του κι άλλες τέτοιες παπαριές... Μάλλον τώρα θα σκέφτεσαι που είναι το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι γνωρίζω πολύ καλά ότι ο συγκεκριμένος είναι ο μεγαλύτερος γαμήκουλας που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην πιάτσα. Κι αν εγώ προσωπικά γνωρίζω δύο κοπέλες , μόνο την περίοδο που ήταν έγκυος η γυναίκα του, φαντάσου τον τελικό αριθμό...!! Μιλάμε για άνθρωπο που δεν περιορίζεται μόνο στο σεξ. Αν κάποια κοπέλα έχει βασικές γνώσεις από υπολογιστές, το πουλάκι του τραγουδιστή θα κάνει βόλτες στο διαδίκτυο...!!! Διότι ο κύριος γουστάρει και cyber-sex, απλά φροντίζει να μην φαίνεται στην κάμερα η φάτσα του.


Ε, πειράζει που μου γυρίζουν τα άντερα όταν τον βλέπω στην οθόνη μου ως πρότυπο οικογενειάρχη...?? Γιαυτό και αποφάσισα και έκλεισα τον ρημαδοκούτι, με αποτέλεσμα να χάσω τον γαμπρό ( ή την πεθερά, δεν είμαι σίγουρη) που ψάχνει νύφη, και δεν μπορώ να προξενέψω κανέναν στο λουκουμάκι μου....


Καλή χρονιά να έχουμε παιδιά, και το 2010 να μας φέρει όσα το 2009 μας χρωστά..!!!

2 σχόλια:

Tanila είπε...

Δεν άντεξα, αφού συμβουλεύτηκα την εγκυκλοπαίδεια:
«Σκίουρος
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
……..
Κυνήγι
Μέχρι την εποχή μας, το κρέας του σκίουρου θεωρούταν εκλεκτό πιάτο σε περιοχές των ΗΠΑ, γι’ αυτό και τον κυνηγούν.
……………»


ελπίζω όντως να καταφέρετε να πιάσετε τα 500 μικρά.

prozak είπε...

ευτυχώς που είσαι και άσχετη..!!

ο σκίουρος ο αμερικάνικος δεν έχει καμμία σχέση με το σκιουράκι που έχω εγώ...!!

οπότε άκυρη η χαρά σου ;-)

αγαπημενα....


VideoPlaylist