Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Tα καλά νέα μαθαίνονται γρήγορα...!!

Την Δευτέρα έμαθα ότι την Παρασκευή έφαγα ξύλο... Δηλαδή όχι μόνο εγώ αλλά το σύνολο των υπαλλήλων της εταιρείας που δουλεύω... Περίπου 250 άτομα..!! Φάγαμε ξύλο..!! Από εξαγριωμένους πελάτες που ήρθαν με αεροπλάνα και βαπόρια από όλη την Ελλάδα...
Επιπλέον σήμερα έμαθα ότι η εταιρεία έκλεισε..!! Βέβαια το ερώτημα είναι εγώ που βρίσκομαι..?? Μάλλον στο δρόμο υποθέτω, έχω βγάλει το γραφείο μου στον ήλιο και γράφω στα μπλογκς..!!!
Εννοείται ότι οι παραπάνω έγκυρες πληροφορίες διοχετεύτηκαν στο κοινό από ένα "'εγκυρο δελτίο ειδήσεων" και δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα...!!! Αλλά δυστυχώς ο Έλληνας έχει ακόμα το χούι του χωριάτη... Θεωρεί ότι αν δει ή ακούσει κάτι στην τηλεόραση είναι αλήθεια...!!! Βαρέθηκα να ακούω την ατάκα: " Το είπε ο Τάδε στην τηλεόραση..!!"
Υπήρξε περίπτωση πελάτη που ξεκίνησε από την άλλη άκρη της πόλης να έρθει να δει αν όντως λειτουργούμε...!!! Η άλλη εκδοχή μάλλον θα ήταν ότι έχουμε κάνει εκτροπή στο σπίτι μας και απαντάμε στο τηλέφωνο ενώ λιμάρουμε τα νύχια μας....!!!
Κι εννοείται ότι το θέμα είναι σοβαρό... Δεν μιλάμε για καμμιά οικογενειακή επιχείρηση των 2 υπαλλήλων... Μιλάμε για εταιρεία με πάνω από 250 υπαλλήλους συν τους συνεργάτες που ζουν από μας... Και τα οικονομικά παιχνίδια που παίζονται είναι τόσο μεγάλα και περίπλοκα, που πραγματικά δνε ξέρω αν ο μέσος Έλληνας μπορεί να αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης, ειδικά αν ξεκινάει την κουβέντα του με το "Μου λέτε ψέμματα, εγώ το είδα στην τηλεόραση..!!"
Υποθέτω ότι κάποια στιγμή θα επανέλθω σε αυτό το θέμα, πιο ήρεμη ίσως, για μια πιο βαθιά ανάλυση των στοιχείων... Αυτή τη στιγμή απλά συγκρατούμαι να μην βρίσω τον Π@π@τζον....

5 σχόλια:

Tanila είπε...

Έχεις πολλές μελανιές;

prozak είπε...

δεν ξέρω...

θα ρωτήσω το βράδυ τον "έγκυρο" δημοσιογράφο..!!

Λακων είπε...

Γιατί δεν τους κάνετε μια έγκυρη μήνυση;

prozak είπε...

αυτό θα γίνει από το νομικό τμήμα της εταιρείας, και ουσιαστικά δεν βοηθάει πουθενά, αφού αυτοί ήδη έχουν ρίξει λάσπη...

αλλωστε τι περιμένεις? ότι θα βγουν να ζητήσουν συγνώμη, και να διευκρινήσουν ότι όλα αυτά που έλεγαν ήταν π@παριές....??? χλωμό το κόβω...!!! ;-)

Λακων είπε...

Δεν έχεις και άδικο. Κάπως θα μαζευόταν αν τους αναγκάζατε να επανορθώσουν σε δελτίο τους.

αγαπημενα....


VideoPlaylist